VR 3D γυαλιά

VR 3D γυαλιά

3D VR 11 εικονική πραγματικότητα παιχνίδι GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR κουτί είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να βάλει το smart phone σας σε αυτό, και να

Λεπτομέρειες προϊόντος

11 εικονικής πραγματικότητας 3D VR παιχνίδι γυαλί

Πρότυπο: CS-VR11

Χρώμα: λευκό

Αυτό το πλαίσιο VR είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να βάλει το smart phone σας σε αυτό, και είναι βολικό να λειτουργούν και να χρησιμοποιούν. Με αυτό το πλαίσιο VR, μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη εμπειρία.

1. Περιγραφή

Φακού: ρητίνη

Διάμετρος: 42 χιλιοστά

ρυθμιζόμενο FOV με περιστροφή της κεφαλής

ρυθμιζόμενα απόσταση για τους ανθρώπους shortsight

ρυθμιζόμενο μαθητής απόσταση για διάφορους ανθρώπους

με τρύπα διασκεδασμού θερμότητας για τηλέφωνο moible

Εφαρμογή

1. για somart τηλέφωνο ίντσα 4-6.0

2. επιλογές χρωμάτων: μαύρο, λευκό

Σημείωση: του αγοραστή λογότυπο μπορεί να τυπωθεί το προϊόν με ποσότητα πάνω από 300pcs

2. Συσκευασία Λεπτομέρειες:

Λιανική μεγέθους: 22 * 16 * 12cm

Λιανικό N.W:350g, G.W525g

Μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 615 * 450 * 320 mm 20τεμ/ctn

2. προϊόν εικόνες5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, χέρι-κατέχουν υπόλοιπο σκούτερ, αυτο εξισορρόπηση οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR έχει συσταθεί να σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σκούτερ αυτο ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά 3D VR Επόμενη:Όχι

Εξεταστική