Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας

VR πλαίσιο εικονικής πραγματικότητας 3D γυαλιά II για Smart PhoneModel: CS-VR07Color: WhiteThis VR κουτί είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να βάλει το ph σας smart

Λεπτομέρειες προϊόντος

VR πλαίσιο εικονικής πραγματικότητας 3D γυαλιά ΙΙ για το έξυπνο τηλέφωνο

Πρότυπο: CS-VR07

Χρώμα: λευκό

Αυτό το πλαίσιο VR είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να βάλει το smart phone σας σε αυτό, και είναι βολικό να λειτουργούν και να χρησιμοποιούν. Με αυτό το πλαίσιο VR, μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη εμπειρία.

1. Περιγραφή

Υλικό: ανακυκλώσιμο ABS

Φακού: Fresnel

FOV:90 °

Μέγεθος για smartphone: 4,7-6 ιντσών

Περάσει CE, RoHS

Εφαρμογή

1. color επιλογές: Μαύρος, άσπρος

Σημείωση: περισσότερα χρώματα όπως κόκκινο, μπλε, κίτρινο ή πορτοκαλί είναι διαθέσιμα με ποσότητα πάνω από 500pcs

2. για έξυπνη τηλέφωνο 4.7-6.0 ιντσών

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

Λιανική ΜΕΓΕΘΟΣ: 11.5 * 19 * 14.5 CM

Λιανικής πώλησης G.W:309 g

Carton μέγεθος: 57 * 45 * 40cm

30 pcs/ctn

G.W: 11KG

2. προϊόν εικόνες


5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, χέρι-κατέχουν υπόλοιπο σκούτερ, αυτο εξισορρόπηση οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR έχει συσταθεί να σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σκούτερ αυτο ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!

Ένα ζευγάρι:VR ακουστικά Επόμενη:Εικονικό γυαλιά

Εξεταστική