Εικονικό γυαλιά

Εικονικό γυαλιά

3D GlassesModel 3D γυαλιά VR χονδρικής τιμής VR: CS-VR06Color: λευκό, άλλα χρώματα διαθέσιμα. Αυτό το πλαίσιο VR είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να

Λεπτομέρειες προϊόντος

3D VR γυαλιών 3D γυαλιών VR χονδρική τιμή

Πρότυπο: CS-VR06

Χρώμα: Λευκό, άλλα χρώματα διαθέσιμα.

Αυτό το πλαίσιο VR είναι μεγάλο συμπλήρωμα και συσκευή για την υπέροχη εμπειρία του βλέποντας ταινίες. Είναι εύκολο να βάλει το smart phone σας σε αυτό, και είναι βολικό να λειτουργούν και να χρησιμοποιούν. Με αυτό το πλαίσιο VR, μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη εμπειρία.

1. Περιγραφή

Υλικό: ABS

Φακού: Ιαπωνία-εισάγονται PMMA

Διάμετρος φακών: 40mm

Εστιακό μήκος: 55 mm

Πάχος: 9.5 mm με 8 ΤΡΥΠΕΣ διασκεδασμό θερμότητας

FOV: 80°

Εφαρμογή

Για smartphone 4,0-6,0 ίντσα

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

προϊόν μέγεθος: 220 * 130 * 107 mm

Μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 720 * 470 * 310 χιλιοστά

20τεμ/ctn 12KG/ctn

2. προϊόν εικόνες


5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, χέρι-κατέχουν υπόλοιπο σκούτερ, αυτο εξισορρόπηση οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR έχει συσταθεί να σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σκούτερ αυτο ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Επόμενη:3D εικονική πραγματικότητα

Εξεταστική