Παιδιά σκούτερ

Παιδιά σκούτερ

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 4,0 ιντσών δύο-ροδών ισορροπία SCOOTERModel Αρ.: CS-401Color: red1. DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και συγκεκριμένα, ου

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 4,0 ΙΝΤΣΏΝ ΔΎΟ-ΡΟΔΏΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΚΟΎΤΕΡ

Μοντέλο Αρ.: CS-401

Χρώμα: κόκκινο

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ το ηλεκτρικό ισοζύγιο δύο-ροδών σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ για παιδιά χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Παράμετροι για ALUCARD ηλεκτρικά σκούτερ

Μέγεθος

4,0 ιντσών

Δύναμη

250W * 2

ΜΈΓΙΣΤΗ ταχύτητα

5km/h

ΜΈΓΙΣΤΗ κλίση

10°

ΜΈΓΙΣΤΟ βάρος φόρτωσης

60kg

Ισχύς μπαταρίας

2200WH

Απόσταση λειτουργίας

8-10 ΧΛΜ

Χρόνος φόρτισης

2 ώρες

Μέγεθος του προϊόντος

66 * 25 * 26 CM

N.W

5.0 KG

Προσαρμογέα ενέργειας

AC110-AC220V 50-60HZ

Επιλογές χρωμάτων

Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί

2. προϊόν εικόνες


3.Step-προς-βήμα οδηγό για τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου

Πριν χρησιμοποιήσετε το 4,0 ιντσών εξισορρόπηση Διοικητικό Συμβούλιο για τα παιδιά για πρώτη φορά, οι γονείς πρέπει να διαβάσετε όλες τις οδηγίες επιμελώς ώστε να κατανοούν ο ασφαλέστερος τρόπος για να οδηγούν.

Βήμα 1: Πατήστε απαλά το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι να ενεργοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο εξισορρόπησης.

Βήμα 2: Θέση ένα πόδι σε ένα από το πόδι τακάκια, περιμένετε για το δείκτη για να ανάψει επάνω, και στη συνέχεια να σταθεί στο άλλο πόδι μαξιλάρι με το άλλο πόδι σας.

Βήμα 3: Αφού που στέκεται σταθερά στο Διοικητικό Συμβούλιο, χρησιμοποιήστε το κέντρο βάρους σας σε που άμεσο τρόπο τους προς τα εμπρός κινήσεις-lean σκούτερ ή προς τα πίσω να κινηθεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή δωρεάν γυρίσματος- αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε άπαχο πάρα πολύ.

Σημείωση: Το υπόλοιπο σκούτερ για τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν δεν είναι ισορροπημένη. Αν δεν είναι εντελώς οριζόντια, τα παιδιά σας θα ηχήσει μια προειδοποίηση όταν περπατούν σε αυτό και το balance board θα εισαγάγει τον τρόπο προστασίας αυτόματη ισορροπία.

Ασφαλής χρήση του σκάφους σας εξισορρόπησης

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε το Διοικητικό Συμβούλιο να στρίψτε δεξιά και αριστερά.

Βήμα 5: Κατεβείτε εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου, και να κατεβείτε από το πίσω από το εξισορρόπησης Διοικητικό Συμβούλιο με το ένα πόδι πρώτα, και το βήμα μακριά με το άλλο.

Σημείωση: είναι απαγορευμένο να κάνουν και απότομες στροφές ενώ κινείται σε υψηλές ταχύτητες, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι μη ασφαλείς.

Να στρίψουμε το Συμβούλιο εξισορρόπησης τραβερσάροντας κλίση, καθώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το σκούτερ να χάσει την ισορροπία.

Βλέπε επόμενη σελίδα εικόνας.

Εικόνα: Μετακίνηση προς τα εμπρός, στο δεξί πόδι σας να στρίψετε αριστερά, και μετακινηθείτε προς τα εμπρός στα αριστερά σας για να στρίψετε δεξιά.

4. ασφαλής χρήση κατευθυντήριων γραμμών

Αυτή η ενότητα σας δίνει τις πληροφορίες και προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι μπορείτε να μείνετε απολύτως ασφαλές ενώ έχοντας τη διασκέδαση. Έτσι ώστε να απολαμβάνετε με ασφάλεια εξισορρόπησης του σκάφους σας, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήστη πρώτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για τις προειδοποιήσεις του χρήστη, όπως θα πρέπει να φέρουν αυτά κατά νου κατά την οδήγηση σας εξισορρόπησης σκούτερ, αν θέλετε να έχετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

. Τα παιδιά σας είναι εύκολο να χάσει την ισορροπία, συντριβή σε αντικείμενα ή να πέσει από το υπόλοιπο σκούτερ και να τραυματιστούν ανά πάσα στιγμή! Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό χρήστη πριν από τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και ότι είστε εξοικειωμένοι με το πώς να χρησιμοποιούν όλα τα αξεσουάρ, πριν αφήσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσετε.

. Κατά την εκμάθηση πώς να ride του σκάφους σας εξισορρόπησης, κάνει σίγουρα έχουν φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος, επιγονατίδες, μαξιλάρια αγκώνων, κλπ.

. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί μόνο για να μεταφέρει ένα παιδί, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για σας για να το πορθμείο άλλους ανθρώπους σχετικά με!

. Μην αντικαταστήσετε το μοτέρ με μια εναλλακτική λύση άλλου κατασκευαστή.

. Τα παιδιά, οι οποίοι βάρος περισσότερο από 50KG δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

. Χρήση του το υπόλοιπο σκούτερ διέπεται από τους κανονισμούς της τοπικής κυκλοφορίας. Να είστε βέβαιος να σέβονται τους πεζούς γύρω από το ξενοδοχείο.

. Ενώ χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρικά σκούτερ 4.5 ιντσών, γνωρίζτε εμπόδια μπροστά σας και η απόσταση-έχουμε μια σαφή γραμμή ή το θέαμα θα σας βοηθήσει να βόλτα εκτός κινδύνου!

. Να σας πω παιδιά, όταν οδηγώντας το Διοικητικό Συμβούλιο, κρατήσει τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και χαλαρό τους σώμα, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρούν οι ίδιοι ισορροπημένη.

. Ενώ ιππασίας το σκούτερ μόνη ισορροπία, να πατάμε δύο επίπεδα στο το πόδι τακάκια.

. Παρακαλώ ρωτήστε τα παιδιά σας να φορούν ρούχα λογική σπορ, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, καθώς αυτό θα βοηθήσει τους να αντιδρούν πιο γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

. Αν τα παιδιά σας απαλλάσσοντάς με κάποιον άλλο σε μια άλλη ισορροπία σκούτερ, σιγουρευτείτε για να κρατήσετε αρκετή απόσταση μεταξύ τους πίνακες για να αποφύγετε συγκρούσεις.

. Το «δεν είναι καλή ιδέα να τους αποσπάσωτην προσοχή κατά την οδήγηση σας εξισορρόπηση Διοικητικό Συμβούλιο, με τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων, ακούγοντας μουσική ή απλά να διολισθήσουμε σε μια ονειροπόληση!

. Δεν είναι η βόλτα σας υπόλοιπο σκούτερ σε σκούρο ή κακώς-ανάψοντα περιοχές.

. Μόνο χρήση αυτο-εξισορρόπηση Διοικητικού Συμβουλίου όταν λειτουργεί σωστά, εάν όχι, σταματήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε.

. Μην χρησιμοποιήσετε σε απότομες πλαγιές.

. Protectors(Supplied) πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα όταν χρησιμοποιείτε σκούτερ σας.

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, Σωματοαισθητηριακό οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!


Ένα ζευγάρι:8 ιντσών ενηλίκων σκούτερ Επόμενη:Ισορροπία Skateboard

Εξεταστική