Οδήγησε εξισορρόπησης σκούτερ

Οδήγησε εξισορρόπησης σκούτερ

Alucard νέα 8 inch δύο αυτο εξισορρόπησης σκούτερ ζάντες έξυπνα με Led μοντέλο: CS-813 χρώμα: μπλε 1. προϊόντων & Περιγραφή μάρκα με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, της ηλεκτρικής ενέργειας-μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες κάθε...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Alucard νέα 8 inch δύο αυτο εξισορρόπησης σκούτερ ζάντες έξυπνα με Led

Μοντέλο: CS-813

Χρώμα: μπλε

1. προϊόντων andamp? Περιγραφή μάρκα

Με την ανάπτυξη των καιρών και της τεχνολογίας, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και συγκεκριμένα, της ηλεκτρικής ενέργειας-μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές να επιλέξει από, ενώ τα δύο-ροδών ηλεκτρικό υπόλοιπο σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD σκούτερ δύο τροχών ισορροπίαχρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως το κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, Γυροσκόπιο, κινητήρες, μπαταρία Samsung και έξυπνη ασφάλεια-προστατευμένη τεχνολογία για να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύσης ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Παράμετροι για 8 ιντσών ηλεκτρικά σκούτερ

Εμπορικό σήμα

ALUCARD

Μέγεθος ελαστικών

8 ιντσών

ΜΈΓΙΣΤΗ ταχύτητα

12km/h

ΜΈΓΙΣΤΗ κλίση

30°

Φορτίο

120kg

Χωρητικότητα μπαταρίας

4400WH

Απόσταση λειτουργίας

15 ΧΛΜ - 20KM

Χρόνος φόρτισης

2-3 ώρες

Μέγεθος του προϊόντος

66 * 25 * 26 CM

Προσαρμογέα ενέργειας

AC110-AC220V 50-60HZ

Επιλογές χρωμάτων

Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί

Πόδι-μαξιλάρι επιλογές χρωμάτων

Μαύρο πόδι-τακάκια, κόκκινο πόδι-μαξιλάρια και μπλε πόδι-μαξιλάρια

2. προϊόν εικόνες


3. εξάσκηση συμβουλές μόνη ισορροπία σκούτερ

Εδώ είναι μερικές άκρες ασφάλειας για τη χρήση Β-σκάφους σας έξω:

* Φορέστε άνετα αθλητικά ρούχα και flat παπούτσια, έτσι σας κίνηση δεν είναι περιορισμένη.

* Πρακτική που οδηγά στην ορθάνοιχτη χώρους του σκάφους σας, έως ότου έχετε συνηθίσει να πάρει στο Διοικητικό Συμβούλιο, πηγαίνοντας προς τα εμπρός, πηγαίνοντας προς τα πίσω, μετατρέποντας, διακοπή και να πάρει μακριά.

* Ride σε επίπεδη, ακόμα και επιφάνειες.

* Αν αντιμετωπίσετε άγνωστο έδαφος, με το αυτοκίνητο αργά και ποτέ δεν επιτρέπουν το B-Board αφήστε το έδαφος.

* Η μόνη ισορροπία σκούτερ έχει σχεδιαστεί για ιππασία σε επίπεδη τοπογραφία, και χρήση σε ανώμαλο έδαφος θα επηρεάσει την ταχύτητα και την κίνηση.

* Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, εάν είστε ακόμα δεν είναι εντελώς άνετα με την ιππασία εαυτό σας ισορροπία σκούτερ, και αν συναντήσετε οποιαδήποτε πεζούς ή εμπόδια, ελέγξτε προσεκτικά ότι σίγουρα θα είναι σε θέση να περάσει πριν από τη μετακίνηση προς τα εμπρός.

4. βήμα προς βήμα οδηγό για τη χρήση αυτο εξισορρόπησης σκούτερ

Βήμα 1: Πατήστε απαλά το κουμπί on/off για να το φορτίσετε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Βήμα 2: Ρύθμιση παραμέτρων του υ #39; s μηχανισμό εξισορρόπησης.

Βήμα 3: Θέση ένα πόδι σε ένα από το πόδι τακάκια, περιμένετε για την ένδειξη για να ανάψει επάνω, και στη συνέχεια να σταθεί στο άλλο πόδι μαξιλάρι με το άλλο πόδι σας.

Βήμα 4: Μόλις youand #39; re στέκεται σταθερά στο Διοικητικό Συμβούλιο, χρησιμοποιήστε το κέντρο βάρους να κατευθύνει που τρόπο κινείται το Διοικητικό Συμβούλιο - άπαχο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω να κινηθούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή δωρεάν spin - αλλά βεβαιωθείτε ότι σας donand #39; t σκύβετε πάρα πολύ.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε το Διοικητικό Συμβούλιο να στρίψτε αριστερά και δεξιά.

Βήμα 6: Κατεβείτε από το Διοικητικό Συμβούλιο. Πριν βγείτε εκτός βεβαιωθείτε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι σωστά ισορροπημένη, και βήμα μακριά στο πίσω μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου με το ένα πόδι πρώτα, και στη συνέχεια να βήμα μακριά με το άλλο.

5. C-STAR προφίλ

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C-STAR είναι σε θέση να αποδεχθεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των σκούτερ δύο τροχών ισορροπία, χέρι-κατέχουν υπόλοιπο σκούτερ, αυτο εξισορρόπηση οχήματα, ηλεκτρικών skateboard και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και κάτω από την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κλπ., καθιστώντας διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR έχει συσταθεί για να σχεδιάσει και παράγει μόνη ισορροπία σκούτερ για το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, η οποία έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!Ένα ζευγάρι:3D εικονική πραγματικότητα ακουστικών Επόμενη:Τέσσερις τροχούς ηλεκτρονικά Longboard (HY-405) με τηλεχειριστήριο

Εξεταστική