2 τροχών σκούτερ έξυπνη ισορροπία

2 τροχών σκούτερ έξυπνη ισορροπία

ALUCARD 8 ίντσα 2 ΤΡΟΧΟΎΣ ισορροπία σκούτερ με LED ΦΩΣ μαύρη COLORModel: CS-802LColor: Black1.DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και spe

Λεπτομέρειες προϊόντος

ALUCARD 8 2 ΙΝΤΣΏΝ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ ΣΚΟΎΤΕΡ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΧΡΏΜΑ LED ΦΩΤΌΣ

Πρότυπο: CS - 802L

Χρώμα: μαύρο

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ το ηλεκτρικό ισοζύγιο δύο-ροδών σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Παράμετροι για ηλεκτρικά σκούτερ 8 ιντσών με LED φως

Εμπορικό σήμα

ALUCARD

Μέγεθος ελαστικών

8 ιντσών

ΜΈΓΙΣΤΗ ταχύτητα

12km/h

ΜΈΓΙΣΤΗ κλίση

30°

Φορτίο

120kg

Ισχύς μπαταρίας

4400WH

Απόσταση λειτουργίας

15 ΧΛΜ - 20KM

Χρόνος φόρτισης

2-3 ώρες

Μέγεθος του προϊόντος

66 * 25 * 26 CM

Προσαρμογέα ενέργειας

AC110-AC220V 50-60HZ

Επιλογές χρωμάτων

Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί

Πόδι-μαξιλάρι επιλογές χρωμάτων

Μαύρο πόδι-μαξιλάρια, ΠΟΔΙΩΝ-κόκκινο και μπλε τα πόδια-μαξιλάρια

2. προϊόν εικόνες3. ALUCARD smart μπαλάνς προφυλάξεις ασφαλείας:

Σχετικά με τις προφυλάξεις ασφαλείας

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι σε θέση να απολαύσετε την έξυπνη ALUCARD μπαλάνς με ασφάλεια, έτσι ώστε να πάρουν τα μέγιστα από την εμπειρία τους.

Αν ποτέ έχεις μάθει να οδηγούν ένα ποδήλατο, οδηγεί ένα αυτοκίνητο ή να λειτουργούν οποιαδήποτε άλλη μορφή του οχήματος, και ότι η εμπειρία θα σας βοηθήσει κατά την εκμάθηση πώς να οδηγούν με ασφάλεια το δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις προφυλάξεις ασφαλείας πριν από τη χρήση όλων των χρηστών.

Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά για κάποια σημαντική ασφάλεια προειδοποιήσεις, μέγιστη ταχύτητα δείκτη προειδοποιήσεις, και πώς να με ασφάλεια απενεργοποιήσετε το υπόλοιπο σκούτερ.

Ελέγξτε το υπόλοιπο σκούτερ πριν από κάθε χρήση, και εάν οποιαδήποτε μέρη είναι χαλαρά δεν το οδηγήσετε και να έρθετε σε επαφή με τον προμηθευτή σας για να κανονίσετε μια επισκευή.

Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη σε άλλα άτομα ή την ιδιοκτησία.

Μην κάνετε μη εξουσιοδοτημένη αντικαταστάσεις εξαρτημάτων προϊόντος, δεδομένου ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει και να βλάψει την απόδοση του Διοικητικού Συμβουλίου, και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

4. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

Προειδοποίηση:

Ο ηλεκτρικός πίνακας εξισορρόπησης συνιστώμενη μέγιστη ταχύτητα είναι 10km/h

·Μην οδηγείτε χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση. ·Μην οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος πέρα από την ικανότητά σας ελέγχου.

Δεν φέρουν έναν ή περισσότερους επιβάτες. Αλλιώς μπορεί να σπάσει την ισορροπία του οχήματος και αυξάνουν τον κίνδυνο της απώλειας ελέγχου.

Βόλτα με σωστές τεχνικές οδήγησης και να αποφευχθεί η στροφή είναι λόφους, ανώμαλο έδαφος και απότομη πλαγιά.

·Μην οδηγείτε το αυτο balance board μετά πίνετε ή τρώτε διεγερτικά

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, χέρι-κατέχουν υπόλοιπο σκούτερ, αυτο εξισορρόπηση οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR έχει συσταθεί να σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σκούτερ αυτο ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!Ένα ζευγάρι:U Style δύο τροχών σκούτερ Επόμενη:Όμορφη 2 τροχούς ηλεκτρικά σκούτερ

Εξεταστική