U Style δύο τροχών σκούτερ

U Style δύο τροχών σκούτερ

ALUCARD 6.5 ίντσα δύο τροχό ΣΤΈΚΕΤΑΙ SCOOTERModel Αρ.: CS-608Color: Red1.DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και συγκεκριμένα, σιδηρ

Λεπτομέρειες προϊόντος

ALUCARD 6.5 ΊΝΤΣΑ ΔΎΟ ΤΡΟΧΏΝ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΣΚΟΎΤΕΡ

Μοντέλο Αρ.: CS-608

Χρώμα: κόκκινο

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ το ηλεκτρικό ισοζύγιο δύο-ροδών σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD δύο-ροδών ισορροπία σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη ασφάλεια-προστατευμένη τεχνολογία για να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και δωρεάν τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.


Δεν μοντέλο:

CS-608

Όνομα προϊόντος

Alucard U στυλ 2 τροχών Self ισορροπία σκούτερ 6.5 ίντσα τροχό

Υλικό:

ABS + PC

Μέγιστο φορτίο:

120KG

Μέγιστη ταχύτητα:

12km/h

Μέγιστη απόσταση σε μίλια:

18-20km

Μπαταρία:

μπαταρία 4400mAh/Sumsung/LG

Ισχύς κινητήρα:

500-700 WATT

Γωνία κλίσης Max:

≤ 30°

Καθαρό βάρος:

12KG

Ο χρόνος φόρτισης:

3 ώρες

Μέγεθος ελαστικών:

6.5inch(171mm)

Τάση φόρτισης:

AC 110-220V 50-60Hz

Χρώμα:

Κόκκινο, μαύρο, λευκό, μπλε, Glod, πράσινο, προσαρμοσμένη.

2. προϊόν εικόνες3. πιστοποίησης


ΠΡΟΣΟΧΗ!

. Εσείς είστε υπεύθυνοι να χάσει την ισορροπία, να διακοπεί σε αντικείμενα ή να πέσει από εξισορρόπησης του σκάφους σας και να βλάψουν τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή! Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό χρήστη πριν από τη χρήση. Πριν από τη χρήση αυτο-εξισορρόπηση σκούτερ σας, βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και ότι είστε εξοικειωμένοι με το πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα αξεσουάρ.

. Κατά την εκμάθηση πώς να ride του σκάφους σας εξισορρόπησης, βεβαιωθείτε ότι έχετε φοράει προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος, επιγονατίδες, αγκώνα μαξιλαράκια, κλπ.

. Αυτό το προϊόν είναι σχεδιασμένο μόνο για να μεταφέρει ένα άτομο, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για σας για να το πορθμείο άλλους ανθρώπους σχετικά με!

. Δεν επιτρέπεται να αντικαταστήσει τον κινητήρα με μια εναλλακτική λύση άλλου κατασκευαστή.

. Τα παιδιά που το βάρος λιγότερο από 30KG, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, και τα παιδιά, οι οποίοι βάρος περισσότερο υπό την επίβλεψη από ενήλικα ανά πάσα στιγμή.

. Τα άτομα με καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος ή θέματα κινητικότητας δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Έγκυες γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει επίσης να απέχουν από τη χρήση αυτού του προϊόντος.

. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχετε καταναλώσει αλκοόλ ή λαμβάνεται φαρμακευτική αγωγή, και δεν σας θα πρέπει να μεταφέρουν τα στοιχεία στα χέρια σας οδηγώντας το Διοικητικό Συμβούλιο.

. Χρήση του το υπόλοιπο σκούτερ διέπεται από τους κανονισμούς της τοπικής κυκλοφορίας. Να είστε βέβαιος να σέβονται τους πεζούς γύρω από το ξενοδοχείο.

. Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά σκούτερ, γνωρίζτε εμπόδια αμέσως στο φύλλο σας και η απόσταση-έχουμε μια σαφή γραμμή ή θέαμα θα σας βοηθήσει να οδηγείτε προσεκτικά!

. Κατά την οδήγηση το Συμβούλιο εξισορρόπησης, κρατήσει τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και το κορμί σου χαλαρή ώστε να μπορείτε να κρατήσετε σε καλή ισορροπία.

. Ενώ ιππασίας το σκούτερ μόνη ισορροπία, κρατήστε τα δύο πόδια επίπεδη στο το πόδι τακάκια.

. Φορούν ρούχα λογική σπορ κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος, όπως αυτό θα σας βοηθήσει να αντιδρούν πιο γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

. Το σκούτερ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρουν περισσότερα από ένα άτομα.

. Το συνδυασμένο βάρος του ποδηλάτη και τίποτα που μεταφέρουν δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέγιστο βάρος που αναφέρεται στο τις προφυλάξεις ασφαλείας.

. Πρέπει να υπάρχει ένα επαρκές φορτίο στο Διοικητικό Συμβούλιο εξισορρόπησης, ειδάλλως ο χρήστης μπορεί να βλάψουν τον εαυτό τους ή το Διοικητικό Συμβούλιο. Επιπλέον, το φορτίο πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το ελάχιστο βάρος όριο που αναφέρεται στην τις προφυλάξεις ασφαλείας, ειδάλλως ο χρήστης θα είναι σε θέση να ελέγξει το Διοικητικό Συμβούλιο αιωρείται, και πηγαίνει προς τα κάτω, επιβράδυνση ή διακοπή θα λιγότερο ασφαλή!

. Πάντα βόλτα εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου με ταχύτητα που είναι ασφαλή για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας, και αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για σας να το σταματήσει.

. Εάν σας απαλλάσσοντάς με κάποιον άλλο σε μια άλλη ισορροπία σκούτερ, βεβαιωθείτε ότι έχετε Κρατήστε αρκετή απόσταση μεταξύ των πινάκων σας να αποφύγετε συγκρούσεις.

. Διατήρησε την εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, όπως όταν είσαι ιππασία σας σκούτερ, που στέκεται 10 εκατοστά από το έδαφος.

. Κατά την ενεργοποίηση της εξισορρόπησης του σκάφους σας, να διατηρήσουν τον έλεγχο των το κέντρο βάρους σας έτσι ώστε δεν χάνουν την ισορροπία και να πέσουν.

. Να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποσπούν την προσοχή κατά την οδήγηση του σκάφους σας εξισορρόπησης, λαμβάνοντας τηλεφωνικές κλήσεις, να ακούτε μουσική ή απλά να διολισθήσουμε σε μια ονειροπόληση!

. Πρέπει να δεν διαφανειών στις υγρές επιφάνειες, αντίστροφη για μεγάλες αποστάσεις, οδηγούν σε υψηλές ταχύτητες, ή να μετατρέψει ενώ κινείται γρήγορα.

. Δεν είναι η βόλτα σας υπόλοιπο σκούτερ σε σκούρο ή κακώς-ανάψοντα περιοχές.

. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση αυτό το προϊόν για να πάει πάνω από τα εμπόδια, πάγο ή χιόνι.

. Κατά την οδήγηση, αποφύγετε εμπόδια στρωμένες με την αιτιολογία και τη συστροφή μονοπάτια.

. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε κλειστούς χώρους με πολλά εμπόδια.

. Χρησιμοποιείτε μόνο αυτο-εξισορρόπηση του σκάφους σας για όταν λειτουργεί σωστά, εάν δεν είναι, διακόψτε αμέσως τη χρήση.

. Μην χρησιμοποιείτε σε απότομες πλαγιές.

. Μην χρησιμοποιείτε εξισορρόπησης σκάφους σας στις δημόσιες οδούς.

. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε εξισορρόπησης του σκάφους σας.

. Πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα το protectors(supplied) όταν χρησιμοποιείτε σκούτερ σας.

. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μέγιστη ταχύτητα-ανάλογα με το βάρος σας-18km/h, αλλά σας συνιστούμε να δεν πάτε γρηγορότερα από 10km/h. Αν πάτε πιο γρήγορα από αυτό, ένα σήμα συναγερμών θα σας ειδοποιήσει.

. Χρησιμοποιήστε προστατευτικό εξοπλισμό για το κεφάλι, τους αγκώνες και τα γόνατα. Το Συμβούλιο εξισορρόπησης είναι λιγότερο κατάλληλα, ή μάλλον δεν είναι καθόλου κατάλληλο για χρήση σε ανώμαλο, απότομη ή υγρές επιφάνειες και για λόγους κατεψυγμένα.

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, Σωματοαισθητηριακό οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!

Ένα ζευγάρι:Μετασχηματιστή 2 τροχών σκούτερ Επόμενη:2 τροχών σκούτερ έξυπνη ισορροπία

Εξεταστική