Μετασχηματιστή 2 τροχών σκούτερ

Μετασχηματιστή 2 τροχών σκούτερ

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 6.5 ίντσα δύο-ροδών ισορροπία SCOOTERModel Αρ.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και συγκεκριμένα,

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 6.5 ΊΝΤΣΑ ΔΎΟ-ΡΟΔΏΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΚΟΎΤΕΡ

Μοντέλο Αρ.: CS-602B

Χρώμα: λευκό

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ το ηλεκτρικό ισοζύγιο δύο-ροδών σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Παράμετροι για ALUCARD ηλεκτρικά σκούτερ (με Bluetooth)

Μέγεθος

6.5 ίντσα

Δύναμη

350W * 2

ΜΈΓΙΣΤΗ ταχύτητα

12km/h

ΜΈΓΙΣΤΗ κλίση

30°

ΜΈΓΙΣΤΟ βάρος φόρτωσης

120kg

Ισχύς μπαταρίας

4400WH

Με Bluetooth

Ναι

Απόσταση λειτουργίας

15 ΧΛΜ - 20KM

Χρόνος φόρτισης

3 ώρες

Μέγεθος του προϊόντος

66 * 25 * 26 CM

N.W

11,5 KG

Προσαρμογέα ενέργειας

AC110-AC220V 50-60HZ

Επιλογές χρωμάτων

Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί

2. προϊόν εικόνες


3.Step-προς-βήμα οδηγό για τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου

Πριν χρησιμοποιήσετε το σκούτερ για πρώτη φορά, οι χρήστες πρέπει να διαβάσει όλες τις οδηγίες επιμελώς ώστε να κατανοούν πώς να οδηγούν με ασφάλεια.

Βήμα 1: Πατήστε απαλά το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι να ενεργοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο εξισορρόπησης. Θα ακούσετε έναν ήχο σαν "εισάγετε το Bluetooth", αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία Bluetooth είναι ενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε το Bluetooth με φορητές συσκευές σας. Παίξτε μουσική απολαμβάνοντας τη διασκέδαση!

Βήμα 2: Βάλτε ένα πόδι σε ένα από το πόδι τακάκια, δεν σταθεί στο άλλο πόδι μαξιλάρι με το άλλο πόδι σας μέχρι η ενδεικτική λυχνία ανάβει.

Βήμα 3: Αφού που στέκεται σταθερά στο Διοικητικό Συμβούλιο, χρησιμοποιήστε το κέντρο βάρους σας σε που άμεσο τρόπο τους προς τα εμπρός κινήσεις-lean σκούτερ ή προς τα πίσω να κινηθεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή δωρεάν γυρίσματος- αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε άπαχο πάρα πολύ.

Σημείωση: Το υπόλοιπο σκούτερ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν δεν είναι ισορροπημένη. Αν δεν είναι εντελώς οριζόντια, θα ακούσετε μια προειδοποίηση όταν περπατείτε σε το και το balance board θα εισαγάγει τον τρόπο προστασίας αυτόματη ισορροπία.

Ασφαλής χρήση του σκάφους σας εξισορρόπησης

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε το Διοικητικό Συμβούλιο να στρίψτε δεξιά και αριστερά.

Βήμα 5: Κατεβείτε εξισορρόπησης σκούτερ, και βήμα μακριά στο πίσω μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου αιωρείται με ένα πόδι πρώτα, στη συνέχεια, το άλλο.

Σημείωση: είναι απολύτως απαγορευμένο να κάνει απότομες στροφές, ενώ κινείται σε υψηλές ταχύτητες, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι μη ασφαλείς.

Μην τη σειρά εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου ενώ διέρχονται από μια κλίση, ans αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το σκούτερ να χάσει την ισορροπία.

Βλέπε επόμενη σελίδα εικόνας.


Εικόνα: Μετακίνηση προς τα εμπρός, στο δεξί πόδι σας να στρίψετε αριστερά, και μετακινηθείτε προς τα εμπρός στα αριστερά σας για να στρίψετε δεξιά.

4. ασφαλής χρήση κατευθυντήριων γραμμών

Αυτή η ενότητα σας δίνει τις πληροφορίες και προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι μπορείτε να μείνετε απολύτως ασφαλές ενώ έχοντας τη διασκέδαση. Έτσι ώστε να απολαμβάνετε με ασφάλεια εξισορρόπησης του σκάφους σας, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήστη πρώτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για τις προειδοποιήσεις του χρήστη, όπως θα πρέπει να φέρουν αυτά κατά νου κατά την οδήγηση σας εξισορρόπησης σκούτερ, αν θέλετε να έχετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

. Οι χρήστες είναι εύκολο να χάσει την ισορροπία, συντριβή σε αντικείμενα ή να πέσουν εξισορρόπησης του σκάφους σας και να βλάψουν τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή! Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό χρήστη πριν από τη χρήση. Πριν από τη χρήση αυτο-εξισορρόπηση σκούτερ σας, βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και ότι είστε εξοικειωμένοι με το πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέρη.

. Όταν μαθαίνετε πώς να βόλτα εξισορρόπησης του σκάφους σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε φοράει προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος, επιγονατίδες, αγκώνα μαξιλάρια και τα παρόμοια.

. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό αυτο εξισορρόπησης σκούτερ επιτρέπεται να φέρει ένα άτομο μόνο, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το πορθμείο άλλους ανθρώπους σχετικά με!

. Παρακαλείστε να μην αντικαταστήσει τον κινητήρα με μια εναλλακτική λύση άλλου κατασκευαστή.

. Τα παιδιά που το βάρος λιγότερο από 30KG, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, και τα παιδιά, οι οποίοι βάρος περισσότερο υπό την επίβλεψη από ενήλικα ανά πάσα στιγμή.

. Τα άτομα με καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος ή κινητικές δυσκολίες δεν προτείνει να χρησιμοποιούν αυτό το σκούτερ. Έγκυες γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει επίσης να απέχουν από τη χρήση αυτού του προϊόντος.

. Κατά την οδήγηση το Συμβούλιο εξισορρόπησης, κρατήσει τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και το σώμα σου χαλαρό να κρατήσει καλή ισορροπία.

. Ενώ ιππασίας το σκούτερ αυτο-εξισορρόπηση, κρατήσει δύο πόδια σας επίπεδα στο το πόδι τακάκια.

. Λογικό σπορ ρούχα να σας βοηθήσει να αντιδρούν πιο γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα επαρκές φορτίο στην το εξισορρόπησης, ειδάλλως ο χρήστης μπορεί να βλάψει τον εαυτό του ή την διατροφή. Επιπλέον, το φορτίο πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το ελάχιστο βάρος όριο αναφέρεται στη τις προφυλάξεις ασφαλείας, διαφορετικά οι χρήστες δεν είναι δυνατό να ελέγχει το Διοικητικό Συμβούλιο αιωρείται, και πηγαίνει προς τα κάτω, επιβράδυνση ή διακοπή θα είναι λιγότερο ασφαλή!

. Εάν σας απαλλάσσοντάς με κάποιον άλλο σε μια άλλη ισορροπία σκούτερ, βεβαιωθείτε ότι έχετε Κρατήστε αρκετή απόσταση μεταξύ των πινάκων σας να αποφύγετε συγκρούσεις.

. Διατήρησε την εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, όπως όταν είσαι ιππασία σας σκούτερ, που στέκεται 10 εκατοστά από το έδαφος.

. Να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποσπούν την προσοχή κατά την οδήγηση του σκάφους σας εξισορρόπησης, λαμβάνοντας τηλεφωνικές κλήσεις, να ακούτε μουσική ή απλά να διολισθήσουμε σε μια ονειροπόληση!

. Πρέπει να δεν διαφανειών στις υγρές επιφάνειες, αντίστροφη για μεγάλες αποστάσεις, οδηγούν σε υψηλές ταχύτητες, ή να μετατρέψει ενώ κινείται γρήγορα.

. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μέγιστη ταχύτητα-ανάλογα με το βάρος σας-18km/h, αλλά σας συνιστούμε να δεν πάτε γρηγορότερα από 10km/h. Αν πάτε πιο γρήγορα από αυτό, ένα σήμα συναγερμών θα σας ειδοποιήσει.

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για το σχεδιασμό και την παραγωγή, την εκσυγχρονισμένο γραμμές παραγωγής, την έγχυση πλάθεται ο μηχάνημα και άλλες προηγμένες συναφούς εξοπλισμού, είναι σε θέση να αποδεχθεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, Σωματοαισθητηριακό οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι C-STAR και το σαν. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!






Ένα ζευγάρι:Ιππότης δύο τροχών ηλεκτρικά σκούτερ Επόμενη:U Style δύο τροχών σκούτερ

Εξεταστική