Κανονική Hoverboards

Κανονική Hoverboards

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 6.5 ίντσα δύο-ροδών ισορροπία SCOOTERModel Αρ.: CS-600Color: White1.DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και συγκεκριμένα,

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD 6.5 ΊΝΤΣΑ ΔΎΟ-ΡΟΔΏΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΚΟΎΤΕΡ

Μοντέλο Αρ.: CS-600

Χρώμα: λευκό

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ το ηλεκτρικό ισοζύγιο δύο-ροδών σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.


Παράμετροι

Όνομα προϊόντος

Alucard δύο τροχών σκούτερ ισορροπία

Αριθμός μοντέλου

CS-600

Υλικό

ABS + PC

Μέγιστο φορτίο

120kg

Μέγιστη ταχύτητα

12km/h

Μέγιστη απόσταση σε μίλια

18-20km

Μπαταρία

μπαταρία 4400mAh/Sumsung/LG

Ισχύς μοτέρ

500-700 watt

Γωνία κλίσης Max

≤ 30°

Καθαρό βάρος

100-240V, 50 ή 60 Hz

Βάρος μπαταρίας

12kg

Ο χρόνος φόρτισης

3 ώρες

Μέγεθος ελαστικών

6.5inch(171mm)

Τάση φόρτισης

AC 110-220V 50-60Hz

2. προϊόν εικόνεςΜπαταρία


Σχετικά με εμάς

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ

Κατ ' αρχάς, πρέπει να πιέσετε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρικό όχημα.

Δεύτερον, βάλτε ένα πόδι σας στο Διοικητικό Συμβούλιο και δίπλα σε βάλει άλλο το ένα, τότε σταθεί πάνω από το σκούτερ ισορροπία δύο τροχό σταθερά.

Τρίτο, t χρειάζεται απλώς να ρυθμίσετε το κέντρο βάρους σας να ελέγχουν την κατεύθυνση (εμπρός, πίσω, στρίψτε αριστερά/δεξιά ή περιστροφή)

Εμπρός, εάν θέλετε να κατεβείτε από σας φτερουγίζω ηλεκτρικό ισορροπία του σκάφους, θα βήμα καλύτερα το ένα πόδι εκτός από το πίσω μέρος και, στη συνέχεια, κατεβείτε από το άλλη μια.

Δείτε εικόνα:4. τα χαρακτηριστικά των δύο τροχών αυτο υπόλοιπο σκούτερ

· Ποιος είναι κοστούμι για τη χρήση του e-σκούτερ: εργαζόμενοι, φοιτητές, ταξιδιώτες, ποδηλάτες, εξτρεμιστές, και πλάκες μόδας, κτλ.

· Αλλάξτε τον τρόπο που βγαίνεις. Και τα δύο τροχό αυτο ισορροπία του σκάφους είναι ένα μεγάλο εργαλείο για ιππασία αντί για τα πόδια.

· Φωτίστε τα μονοπάτια σας με την σύγχρονη εποχή

· Είναι δροσερό και τη μόδα στο άθλημα και να βγει

· Είναι ωραίο να μας περιβάλλον

· Πείτε αντίο στις επιχειρήσεις κυκλοφορίας και να βγει σε βολική

· Μας ισορροπία ηλεκτρικό όχημα έχει μια σειρά μεγάλων αποστάσεων

5. σημειώσεις

Σημείωση 1: Σιγουρευτείτε ότι φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό το πριν σας βόλτα.

Σημείωση 2: Το υπόλοιπο σκούτερ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν δεν είναι ισορροπημένη.

Σημείωση3: Δεν αντικαθιστούν το μοτέρ με μια εναλλακτική λύση άλλου κατασκευαστή.

Note4: Βόλτα scooter σας ηλεκτρικό ισοζύγιο σε ασφαλή ταχύτητα.

Note5: Αν είστε υπερβολικής ταχύτητας ή του σκάφους σας φτερουγίζω δεν είναι ισορροπημένη, e-σκούτερ θα αυξήσει ένα ξυπνητήρι.

6. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, Σωματοαισθητηριακό οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!
Ένα ζευγάρι:Ισορροπία Skateboard Επόμενη:Μεγάλη ρόδα υπόλοιπο σκούτερ

Εξεταστική