10 ιντσών Hoverboard με λαβή

10 ιντσών Hoverboard με λαβή

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD δύο-ροδών ισορροπία SCOOTERModel Αρ.: CS-T202Color: White1.Description●The δροσερή συσκευή young●Riding και απομακρυσμένου ελέγχου, δύο τρόπος για να play●Easy για να μάθετε και εύκολο να carry●Ow

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ALUCARD ΔΎΟ-ΡΟΔΏΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΚΟΎΤΕΡ

Μοντέλο Αρ.: CS-T202

Χρώμα: λευκό


1. Περιγραφή

●The δροσερή συσκευή για τους νέους

●Riding και τηλεχειριστήριο, δύο τρόπος για να παίξει

●Easy για να μάθετε και κατάλληλος να φέρει

●Own πλήρη πιστοποιητικό ποιότητας και πολλές ασφαλείς τεχνολογίες

●Long εύρος απόστασης για 20km

ALUCARD δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.


Παράμετροι για Alucard υπόλοιπο ηλεκτρικό σκούτερ

Αριθμός μοντέλου

CS-T202

Καθαρό βάρος

13.5kg

Ελάχιστο φορτίο

25kg

Μέγιστο φορτίο

120kg

Μέγιστη ταχύτητα

15km/h

Μέγιστη εμβέλεια

20 χλμ

Ακτίνα γυρίζοντας κύκλος

0 μ

Μπαταρία

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου

Φόρτιση απαιτήσεις

100-240V, 50 ή 60 Hz

Βάρος μπαταρίας

1,5 kg

Μήκος, πλάτος

52cm * 24,5 cm

Ύψος λαβή

140cm

Απόσταση από το έδαφος

14.4cm

Τύπος ελαστικού

Στερεό λάστιχο

Ισχύς μπαταρίας

36V 5.8Ah

2. προϊόν εικόνες
3.Step-προς-βήμα οδηγό για τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου

βήματα

Βήμα 1: Πιέστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι να ενεργοποιηθεί το Συμβούλιο εξισορρόπησης το δείκτη του ποντικιού.

Βήμα 2: Βάλτε τα πόδια σας στο Διοικητικό Συμβούλιο και σφιγκτήρα θήκη µε τα πόδια σας.

Βήμα 3: Μόλις είστε έτοιμοι να πάτε, χρησιμοποιήστε τα πόδια σας να ελέγχουν την κατεύθυνση κινείται της εξισορρόπησης ηλεκτρικά σκούτερ, αλλά βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο σας.

Βήμα 4: Βήμα μακριά πίσω από το εξισορρόπησης Διοικητικό Συμβούλιο με ένα πόδι πρώτα, και το βήμα μακριά με το άλλο.

Σημειώσεις

Σημείωση 1: όταν το σπρώχνεις προς τα πίσω, θα ακούγεται μια προειδοποίηση για να σας υπενθυμίσω να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση κατάρρευσης ορισμένα εμπόδια.

Σημείωση 2: Δεν κάνουν και απότομες στροφές, ενώ κινείται σε υψηλές ταχύτητες, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη.

Note3:do δεν τη σειρά εξισορρόπησης Διοικητικού Συμβουλίου ενώ διέρχονται από μια κλίση να μην προκαλεί το σκούτερ να χάσει την ισορροπία.

Note4: αυτό το e-σκούτερ μπορεί να κινηθεί ως πρόθεσή σας για τον έξυπνο αισθητήρα για να αναλύσετε σας πόδια δράση. Έτσι πρέπει ακριβώς να ελέγξετε το έξυπνο ηλεκτρικό όχημα με τα πόδια σας.

4. ασφαλής χρήση κατευθυντήριων γραμμών

Αυτή η ενότητα σας δίνει τις πληροφορίες και προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση εξισορρόπησης Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι μπορείτε να μείνετε απολύτως ασφαλές ενώ έχοντας τη διασκέδαση. Έτσι παρακαλούμε να διαβάσετε μέσα από αυτές τις οδηγίες χρήστη πρώτον. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για τις προειδοποιήσεις του χρήστη, όπως θα χρειαστεί να πειράζει αυτά κατά την οδήγηση σας εξισορρόπησης σκούτερ, αν θέλετε να έχετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

. Εσείς είστε υπεύθυνοι να χάσει την ισορροπία, να διακοπεί σε αντικείμενα ή να πέσει από εξισορρόπησης του σκάφους σας και να βλάψουν τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή! Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό χρήστη πριν από τη χρήση.

. Πριν από τη χρήση αυτο-εξισορρόπηση σκούτερ σας, βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και ότι είστε εξοικειωμένοι με το πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα αξεσουάρ.

. Κατά την εκμάθηση πώς να ride του σκάφους σας εξισορρόπησης, βεβαιωθείτε ότι έχετε φοράει προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος, επιγονατίδες, αγκώνα μαξιλαράκια, κλπ.

. Το σκούτερ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρουν περισσότερα από ένα άτομα.

. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μοτέρ με μια εναλλακτική λύση άλλου κατασκευαστή.

. Τα παιδιά που το βάρος λιγότερο από 25KG δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν, και τα παιδιά που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό μόνη ισορροπία hover Διοικητικού Συμβουλίου υπό την επίβλεψη από ενήλικα όλες τις ώρες.

. Άτομα με καρδιακή νόσο, υψηλή πίεση αίματος δεν προτείνεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Έγκυες γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει επίσης να απέχουν από τη χρήση αυτού του προϊόντος.

. Χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο σκούτερ πρέπει να υπόκεινται σε κανονισμούς της τοπικής κυκλοφορίας. Να είστε βέβαιος να σέβονται τους πεζούς γύρω από το ξενοδοχείο.

. Κάνουν τα δύο πόδια σας ακουμπούν στο το πόδι τακάκια ενώ ιππασίας το σκούτερ μόνη ισορροπία

. Ιππασία το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ασφαλή ταχύτητα για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας, και αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για σας να σταματήσει.

. Κρατήστε αρκετή απόσταση μεταξύ των πινάκων σας να αποφύγετε συγκρούσεις, εάν σας απαλλάσσοντάς με κάποιον άλλο σε μια άλλη ισορροπία σκούτερ.

. Να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποσπούν την προσοχή κατά την οδήγηση του σκάφους σας εξισορρόπησης, λαμβάνοντας τηλεφωνικές κλήσεις, να ακούτε μουσική ή απλά να διολισθήσουμε σε μια ονειροπόληση!

. Πρέπει να δεν διαφανειών στις υγρές επιφάνειες, αντίστροφη για μεγάλες αποστάσεις, οδηγούν σε υψηλές ταχύτητες, ή να μετατρέψει ενώ κινείται γρήγορα.

. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν να πάει πάνω από τα εμπόδια, πάγο ή χιόνι.

. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε εξισορρόπησης του σκάφους σας.

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για σχεδιασμό και παραγωγή, εκσυγχρονίζεται γραμμές παραγωγής, μηχάνημα έγχυσης και άλλο σχετικό εξοπλισμό, για προχωρημένους C ΑΣΤΈΡΩΝ είναι ικανός να δεχτεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, Σωματοαισθητηριακό οχήματα, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!
Ένα ζευγάρι:3D εικονική πραγματικότητα Επόμενη:8 ιντσών υπόλοιπο σκούτερ με λαβή

Εξεταστική