ALUCARD ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Lamborghini 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Lamborghini 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 ιντσών ΜΑΥΡΟ, ΜΟΝΤΕΛΟ: CS-603 ΧΡΩΜΑ: ΜΑΥΡΟ 1. Περιγραφή Το σκούτερ Alucard με ρόδες 6.5 "Το στυλ Lamborghini είναι μια έξυπνη, τεχνολογικά προηγμένη λύση που παρέχει στον χρήστη την προσωπική κίνηση που βασίζεται στη δυναμική εξισορρόπηση. ..

Λεπτομέρειες προϊόντος


ALUCARD Lamborghini Style 2 ΤΡΟΧΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΣΟΥΤΙΕΡΑΣ 6.5 INCH BLACK ,

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ: CS-603

ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ


1. Περιγραφή

Το σκούτερ Alucard με τροχούς των 6,5 "Το στυλ Lamborghini είναι μια έξυπνη τεχνολογικά προηγμένη λύση που παρέχει στον χρήστη μια προσωπική κίνηση βασισμένη σε αρχές δυναμικής εξισορρόπησης που υπολογίζουν το κέντρο βάρους του χρήστη χρησιμοποιώντας αισθητήρες γυροσκοπίου και επιτάχυνσης. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής, κάθε σκούτερ περνά αυστηρές δοκιμές για έλεγχο ποιότητας. Με το φως, το μέγιστο βάρος, το φορητό σχεδιασμό, την ευκολία χρήσης, την εμβέλεια και την υπηρεσία ΚΑΕ.


Το αλουμινένιο σκούτερ ALUCARD χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως το κύριο σκάφος, το γυροσκόπιο, τους κινητήρες, τη μπαταρία της Samsung και την έξυπνη τεχνολογία που προστατεύει την ασφάλεια, για να εξασφαλίσει την ασφάλειά του και τις ανησυχίες των ελεύθερων ανθρώπων για απροσδόκητη καύση ή έκρηξη. Όλα τα πιστοποιητικά όπως CE, RoHS, FCC, UL και το σημαντικότερο, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμο για εξαγωγή.

Αριθμός Μοντέλου:

CS-603

Ονομα προϊόντος

Alucard Lamborghini στυλ 2 τροχού Self ισορροπία Scooter 6.5 ιντσών τροχού

Υλικό:

ABS + PC

Μέγιστο φορτίο:

120KG

Μέγιστη ταχύτητα:

12 χλμ / ώρα

Μέγιστο Χιλιόμετρα:

18-20χλμ

Μπαταρία:

Μπαταρία 4400mAh / Sumsung / LG                            

Ισχύς κινητήρα:

500-700W

Μέγιστη γωνία κλίσης:

≤ 30 °

Καθαρό βάρος:

12 KG

Χρόνος φόρτισης:

3 ώρες

Μέγεθος ελαστικών:

6.5 ιντσών (171 χιλιοστά)

Τάση φόρτισης:

AC 110-220V 50-60Hz

Χρώμα:

Κόκκινο, Μαύρο, Λευκό, Γαλάζιο, Πράσινο, Προσαρμοσμένο.

2. Εικόνες προϊόντων

 

 

Γραμμή παραγωγής

Φόρτωση

Πιστοποιητικό


Εκθεση

3. Οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση της πλακέτας εξισορρόπησης

Πριν χρησιμοποιήσετε την πλακέτα εξισορρόπησης για πρώτη φορά, οι χρήστες πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις οδηγίες ώστε να κατανοήσουν τον ασφαλέστερο τρόπο οδήγησης

Βήμα 1 : Πατήστε απαλά το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε την πλακέτα εξισορρόπησης .

Βήμα 2 : Τοποθετήστε ένα πόδι σε ένα από τα μαξιλάρια των ποδιών, περιμένετε να ανάψει ο δείκτης και, στη συνέχεια, στηρίξτε το άλλο πέλμα με το άλλο πόδι.

Βήμα 3: Μόλις στέκεστε σταθερά πάνω στο σκάφος, χρησιμοποιήστε το κέντρο βάρους για να κατευθύνετε προς τα δεξιά τον τρόπο με τον οποίο το σκούτερ εξισορρόπησης μετακινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να μετακινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση ή δωρεάν περιστροφή - αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν κλίνετε πάρα πολύ .

Σημείωση : Το σκούτερ ισορροπίας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν δεν είναι ισορροπημένο. Εάν δεν είναι εντελώς οριζόντια, θα ακουστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα όταν πατήσετε πάνω του και ο πίνακας ισορροπίας θα τεθεί σε λειτουργία αυτόματης προστασίας από την ισορροπία.

Χρησιμοποιήστε το σκάφος εξισορρόπησης με ασφάλεια

Βήμα 4 : Χρησιμοποιήστε την σανίδα για να στρίψετε δεξιά και αριστερά.

Βήμα 5 : Βγείτε από την εξισορροπητική πλακέτα και βγείτε στο πίσω μέρος της σανίδας εξισορρόπησης με ένα πόδι πρώτα και βγείτε με το άλλο.

Σημείωση : Μην πραγματοποιείτε και απότομες στροφές ενώ κινείτε με υψηλές ταχύτητες, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Μην γυρίζετε την εξισορροπητική πλατφόρμα κατά τη διασταύρωση μιας κλίσης, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια ισορροπίας στο σκούτερ .

Δείτε την επόμενη σελίδα της εικόνας.

Εικόνα: Προχωρήστε στο δεξί σας πόδι για να στρίψετε αριστερά και να προχωρήσετε στα αριστερά σας για να στρίψετε δεξιά.


Προειδοποίηση!

. Είστε υπεύθυνοι να χάσετε την ισορροπία, να συντρίψετε τα αντικείμενα ή να πέσετε από το εξισορροπητικό σας συμβούλιο και να βλάψετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή! Για να αποφύγετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό χρήσης πριν από τη χρήση. Πριν χρησιμοποιήσετε το σκούτερ αυτόματης εξισορρόπησης , βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και ότι είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο χρήσης όλων των αξεσουάρ.


Ένα ζευγάρι:ALUCARD ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Lamborghini 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ WHEELS 6.5 INCH WITH BLUETOOTH WHITE Επόμενη:ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΟΥΡΟ 6,5 ιντσών με BLUETOOTH ΜΑΥΡΟ

Εξεταστική