Οδήγησε το ηλεκτρικό πατίνι

Οδήγησε το ηλεκτρικό πατίνι

Alucard 6.5 ίντσα ένα τροχό περιφέρονται Hoverboard ηλεκτρικό ισοζύγιο Διαμορφώστε το αριθ.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και την τεχνολογία, τα οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και ειδι

Λεπτομέρειες προϊόντος

Alucard 6.5 ίντσα ένα τροχό περιφέρονται Hoverboard ηλεκτρικό ισοζύγιο

Μοντέλο Αρ.: CS - 501L

Χρώμα: λευκό

1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ ένας τροχός ηλεκτρικό ισοζύγιο σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD ενός τροχού υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Μοντέλο numberCS - 501L

Σκούτερ με LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Mileage16km αντοχή

Max ανεβαίνουν capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH μπαταρία λιθίου

Χρέωση τάσης εισόδου: AC 110-220V 50-60Hz

ΈΞΟΔΟΣ: 42Β/2A

Χρεώνει time1-2 ώρες

Μοτέρ power500W

Εργασίας θερμοκρασία-10℃ ~ 40℃

Καθαρό weight10.5kg

Ελαστικών size6.5 ιντσών

Προϊόν size834 * 230 * 211mm

Height6cm πλατφόρμα

ColorBlack/λευκό

2. προϊόν εικόνες

5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για το σχεδιασμό και την παραγωγή, την εκσυγχρονισμένο γραμμές παραγωγής, την έγχυση πλάθεται ο μηχάνημα και άλλες προηγμένες συναφούς εξοπλισμού, C-STAR είναι σε θέση να αποδεχθεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!


Ένα ζευγάρι:Όμορφη 2 τροχούς ηλεκτρικά σκούτερ Επόμενη:Νέα ενηλίκων ηλεκτρικά σκούτερ

Εξεταστική