Ισορροπία Skateboard

Ισορροπία Skateboard

Alucard 6.5 ίντσα ένα τροχό περιφέρονται Hoverboard ηλεκτρικό ισοζύγιο ScooterModel Αρ.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και

Λεπτομέρειες προϊόντος

Alucard 6.5 ίντσα ένα τροχό περιφέρονται Hoverboard ηλεκτρικό υπόλοιπο σκούτερ

Μοντέλο Αρ.: CS-501S

Χρώμα: μπλε


1. Περιγραφή

Με την ανάπτυξη των καιρών και τεχνολογία, οχήματα είναι πολύ φυσιολογικό για όλους μας τώρα και, συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια μηχανοκίνητα οχήματα δεν είναι πολυτέλειες πια, έχουμε, επίσης, όλο και περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε, ενώ ένας τροχός ηλεκτρικό ισοζύγιο σκούτερ, που είναι ένα δημοφιλές περιβαλλοντικού αποτελέσματος για τον σύγχρονο άνθρωπο να ψυχαγωγήσει και να βόλτα, είναι μόνο ένα από αυτά!

ALUCARD ενός τροχού υπόλοιπο σκούτερ χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες όπως κύρια πλακέτα, Γυροσκόπιο, κινητήρες, Samsung μπαταρία και έξυπνη τεχνολογία προστατεύεται με ασφάλεια να εξασφαλίζεται η ασφάλειά της και χωρίς τις ανησυχίες των ανθρώπων απροσδόκητη καύση ή έκρηξης. Όλα τα πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC, UL, όπως και το πιο σημαντικό, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμα για εξαγωγή.

Πρότυπος αριθμός: CS-501S

Όνομα προϊόντων: Alucard 6.5 ίντσας ένα τροχό περιφέρονται Hoverboard ηλεκτρικό υπόλοιπο σκούτερ

Αναρρίχηση γωνία: 15-20 μοίρες

Χιλιομετρική απόσταση: 15-20km

τάση εισόδου φορτιστή: AC110-220V / 50-60Hz

ένδειξη μπαταρίας: LED φως ισχύς είναι μεγαλύτερη από το 85% τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες

όλα τα φωτεινά, μειωμένη με την ηλεκτρική ενέργεια που σβήνει σταδιακά

Οικιακές μπαταρίες λιθίου επαναφορτιζόμενη μπαταρία 36V--4.4AH

Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα

Ενιαία Μέγεθος τροχού κινητήρα: 5,0 ιντσών

Ισχύς 300W

Φουσκωτά ελαστικά επίσωτρα

Πεντάλ AGL: 9CM

κουραστούμε διάμετρος: 14 * 12CM

Τον έλεγχο της αρχής: εκκρεμές σύστημα

χρώμα: μπλε, κόκκινο, μαύρο, χρυσό

συσκευασία: 1pc / χρώμα box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

αυτοκίνητο σώμα όγκο: 55,5 * 22 * 15 CM

2. προϊόν εικόνες


5. σύντομη εισαγωγή για C-αστέρι

C-STAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ LIMITED, ιδρύθηκε το 2000. Με μεγάλη ικανότητα για το σχεδιασμό και την παραγωγή, την εκσυγχρονισμένο γραμμές παραγωγής, την έγχυση πλάθεται ο μηχάνημα και άλλες προηγμένες συναφούς εξοπλισμού, C-STAR είναι σε θέση να αποδεχθεί και να κατασκευάζουν οι διαταγές cOem και ODM για τα διάφορα είδη των δύο-ροδών υπόλοιπο σκούτερ, σκούτερ ισορροπία συγκράτησης, ηλεκτρικό πατίνι και τα παρόμοια. Τα προϊόντα μας ακολουθούν την εξέλιξη αυτής της βιομηχανίας, και σύμφωνα με την ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών. Καλή ποιότητα και φήμη, έχουν φέρει την C-STAR πολλούς πελάτες από τις ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, κτλ, διεθνή σύνδεση πραγματοποιηθεί! C-STAR ρυθμιστεί ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν το σκούτερ ισορροπίας το 2015 με την επωνυμία ALUCARD, το οποίο έγινε αμέσως ένα προϊόν του αθλητισμού πολύ Καυτός-πωλώντας μόλις ξεκινήσει!

Ένα ζευγάρι:Παιδιά σκούτερ Επόμενη:Κανονική Hoverboards

Εξεταστική